• first
  • second
  • thrid
 

lumica DPX krovni prozori 

KROVNI PROZOR SA SREDIŠNJIM VEŠANJEM I ELEGANTNIM OKVIROM

Osnovni model lumica krovnog prozora sa ručkom za otvaranje postavljenom dole i središnjim vešanjem. Ručka za otvaranje postavljena sa donje strane prozora omogućava jednostavno otvaranje i kod više postavljenih krovnih prozora, dok središnje vešanje omogućava okretanje krila krovnog prozora za 180º radi lakšeg čišćenja.

Nastavi sa čitanjem

  

lumica UFX univerzalne opšivke 

ALUMINIJUMSKE UNIVERZALNE OPŠIVKE

Da bismo sigurno i kvalitetno ugradili krovni prozor potrebna nam je opšivka. Posebno dizajnirana opšivka obezbeđuje drenažu kišnice, kao i vodonepropusni sloj izmedju prozora i pokrivača. Naše opšivke su univerzalne (za ravne i talasaste pokrivače). Izrađene su od aluminijuma u sivo-braon boji i opremljene su olovnom maramicom za bolje prijanjanje na pokrivač (16-20 mm).

Nastavi sa čitanjem

 

lumica RUR unutrašnja roletna 

UNIVERZALNA ROLETNA

RUR univerzalna roletna za krovne prozore potpuno zamračuje prostor i na taj način omogućava miran san i privatnost a istovremeno reflektuje deo sunčeve toplote. Bočne vođice omogućavaju ostavljanje u bilo kom položaju na krovnom prozoru. Tamno plava ili bež boja će se lepo uklopiti u enterijer.

 

lumica Izlaz na krov

LUMICA IZLAZ NA KROV

Izlaz na krov može biti ugrađen u sve vrste pokrivača, uključujući sve vrste ploča i crepova u visinama od 0-90 mm. Naš fleksibilan sistem omogućava ugradnju na krovove nagiba većeg od 15º.

Nastavi sa čitanjem

Sertifikati za prozore

Zašto mi?

Osnovani sa željom da pomognemo drugima u odabiru najkvalitetnijih a najpovoljnijih krovnih prozora na tržistu.
U svakom trenutku možemo da odgovorimo i pronađemo najbolje rešenje za Vas i Vaš krov.