• first
  • second
  • thrid

150 NT 

FOLIJA 150 NT, CRNA

Folija 150NT je paropropusna i vodonepropusna potkrovna folija. Služi da zaštiti krovnu konstrukciju od kiše, snega i prašine. Ova folija može da se postavi na patosan ili nepatosan krov. Postavlja se horizontalno tako da tekstilni deo ide ka patosanom krovu,a sjajni deo ka krovnom pokrivaču. Preporučujemo minimalno preklapanje 10cm. Pričvršćuje se nerđajućim ekserima (sa širokom glavom) ili heftalicom.

Nastavi sa čitanjem

light/115 

FOLIJA LIGHT/115, BRAON

Folija Light/115 je visokoparopropusna i vodonepropusna folija. Zbog velike paropropusnosti postavlja se na krovove gde je velika koncentracija vlage i pare (hale i dr.) Izradena je od troslojnog polipropilena sa mikroprovidnim filmom u sredini koji omogućava difuzije pare i isušivanje krovne konstrukcije. Postavlja se tako što crvena boja ide ka krovnom pokrivaču, a bela strana ka podaščanom krovu.

Nastavi sa čitanjem

alpet 90 

FOLIJA ALPET 90, SIVA/SREBRNA

Folija Alpet 90 postavlja se između termoizolacije i gipsane ploče. Ovom vrstom folije zadržava se toplota unutar prostorije i sprečava se kondenzacija vode u slojevima termoizolacije. Sjajni deo se postavlja ka unutrašnjosti (gipsana ploča). Može da se koristi i za podno grejanje.

Nastavi sa čitanjem

light/95 

FOLIJA LIGHT/95

Visokoparopropusna-vodonepropusna troslojna folija light 95 izrađena je od polipropilena sa mikroprozirnim filmom u sredini koji omogućava difuziju pare i isušivanje krovne konstrukcije, istovremeno je štiteći od prodora vode i vlage.

Nastavi sa čitanjem

Sertifikati za prozore

Zašto mi?

Osnovani sa željom da pomognemo drugima u odabiru najkvalitetnijih a najpovoljnijih krovnih prozora na tržistu.
U svakom trenutku možemo da odgovorimo i pronađemo najbolje rešenje za Vas i Vaš krov.